نبودن لینک شناسه ایرنیک موقع ثبت دامنه

شروع موضوع توسط mrk91 ‏7 نوامبر 2016 در انجمن سوالات و مشکلات قالب

  1. mrk91

    mrk91 New Member

    با سلام خدمت اساتید
    موقع ثبت دامنه بعد از بررسی موجود بودن دامنه ملی باید شناسه ایرنیک را از مشتری بخواهد اما اینطور نیست و فیلدی برای وارد کردن شناسه ایرنیک نیست محبت بفرمایید راهنمایی کنید .
    با تشکر
     
  2. vahab00

    vahab00 Active Member عضو کادر مدیریت مدیر کل مدیر انجمن

    سلام . برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید و به پنل کاربری خود لاگین نمایید !

    با سلام خدمت اساتید
    موقع ثبت دامنه بعد از بررسی موجود بودن دامنه ملی باید شناسه ایرنیک را از مشتری بخواهد اما اینطور نیست و فیلدی برای وارد کردن شناسه ایرنیک نیست محبت بفرمایید راهنمایی کنید .
    با تشکر
    کلیک کنید تا باز شود...
    ببینید هر شرکتی که ماژول میده ی روش خاص داره
    اما معمولا باید یک فیلد دلخواه بسازید و داخل تنظیمات ماژول اون فیلد رو انتخاب کنید
    ماژولتون راهنما نداره ؟
     
    mrk91 و rjw از این پست تشکر کرده اند.
  • rjw

    rjw مدیر انجمن عضو کادر مدیریت مدیر انجمن

    سلام . برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید و به پنل کاربری خود لاگین نمایید !

    ببینید هر شرکتی که ماژول میده ی روش خاص داره
    اما معمولا باید یک فیلد دلخواه بسازید و داخل تنظیمات ماژول اون فیلد رو انتخاب کنید
    ماژولتون راهنما نداره ؟
    کلیک کنید تا باز شود...
    با سلام خدمت شما
    اگه از فراسو نمایندگی بگیرید ماژول کاملی داره و نیاز به اضافه کردن فیلد نداره
     
    mrk91 از این پست تشکر کرده است.
  • mrk91

    mrk91 New Member

    سلام . برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید و به پنل کاربری خود لاگین نمایید !

    با سلام خدمت شما
    اگه از فراسو نمایندگی بگیرید ماژول کاملی داره و نیاز به اضافه کردن فیلد نداره
    کلیک کنید تا باز شود...
    من از فراسو نمایندگی گرفتم اما به مشکل خوردم تمام فایل ها رو طبق راهنماش نصب کردم فقط مشکل همینه اگه محبت کنید بگید چطوری این مشکل رو حل کنیم بسیار سپاس گذارم.
     
  • NiceData

    NiceData New Member

    سلام . برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید و به پنل کاربری خود لاگین نمایید !

    من از فراسو نمایندگی گرفتم اما به مشکل خوردم تمام فایل ها رو طبق راهنماش نصب کردم فقط مشکل همینه اگه محبت کنید بگید چطوری این مشکل رو حل کنیم بسیار سپاس گذارم.
    کلیک کنید تا باز شود...
    درود

    مراحل زیر رو طی کنید مشکلتون حل میشه :

    تنظیمات > محصولات و خدمات > ثبت کننده های دامنه

    از بین اسم ها Subirnic که مخصول ماژول فراسو هست رو پیدا کنید و روی دکمه تنظیمات کنارش کلیک کنید

    تیک UseDefaultHandle رو بردارید

    نکته : از بین گزینه هایی که تیک داره فقط باید UseHolderInsteadAdmin تیک داشته باشه تا کاربر بتونه از ناحیه کاربریش تغییر ایجاد کنه روی نیم سرور های دامنه اش

    موفق باشید
     
    mrk91 و rjw از این پست تشکر کرده اند.
  • mrk91

    mrk91 New Member

    سلام . برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید و به پنل کاربری خود لاگین نمایید !

    درود

    مراحل زیر رو طی کنید مشکلتون حل میشه :

    تنظیمات > محصولات و خدمات > ثبت کننده های دامنه

    از بین اسم ها Subirnic که مخصول ماژول فراسو هست رو پیدا کنید و روی دکمه تنظیمات کنارش کلیک کنید

    تیک UseDefaultHandle رو بردارید

    نکته : از بین گزینه هایی که تیک داره فقط باید UseHolderInsteadAdmin تیک داشته باشه تا کاربر بتونه از ناحیه کاربریش تغییر ایجاد کنه روی نیم سرور های دامنه اش

    موفق باشید
    کلیک کنید تا باز شود...
    دوست عزیز مرسی از راهنماییت اما درست نشد
     
    #6
  • rjw

    rjw مدیر انجمن عضو کادر مدیریت مدیر انجمن

    با سلام خدمت شما

    سلام . برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید و به پنل کاربری خود لاگین نمایید !


    دوست عزیزم تیکی که شما فرمودید ارتباطی به بودن یا نبودن فیلد شناسه ایرنیک ندارد
     
    mrk91 از این پست تشکر کرده است.
  • rjw

    rjw مدیر انجمن عضو کادر مدیریت مدیر انجمن

    سلام . برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید و به پنل کاربری خود لاگین نمایید !

    دوست عزیز مرسی از راهنماییت اما درست نشد
    کلیک کنید تا باز شود...
    عیبی نداره عزیز درست میشه آدرس سایتی که مشکل داره رو بدید
     
    #8
    mrk91 از این پست تشکر کرده است.
  • mrk91

    mrk91 New Member

    سلام . برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید و به پنل کاربری خود لاگین نمایید !

    عیبی نداره عزیز درست میشه آدرس سایتی که مشکل داره رو بدید
    کلیک کنید تا باز شود...
    billing.chinaweb.ir
     
    #9
  • rjw

    rjw مدیر انجمن عضو کادر مدیریت مدیر انجمن

    ماژول رو دوباره نصب کن حتما درست میشه اگه نشد یا نتونستی
    دسترسی پ.خ کن برات درستش کنم
     
    mrk91 از این پست تشکر کرده است.
  • vahab00

    vahab00 Active Member عضو کادر مدیریت مدیر کل مدیر انجمن

    عزیز فایل راهنما رو ارسال کنید چک کنم
     
    mrk91 و rjw از این پست تشکر کرده اند.
  • rjw

    rjw مدیر انجمن عضو کادر مدیریت مدیر انجمن

    بفرمایید وهاب جان
     

    پیوست ها:

    mrk91 و vahab00 از این پست تشکر کرده اند.
  • vahab00

    vahab00 Active Member عضو کادر مدیریت مدیر کل مدیر انجمن

    عزیز قالب بخش کاربریتون رو به six تغییر بدید ببینید مشکل حل میشه ؟
     
    mrk91 از این پست تشکر کرده است.
  • mrk91

    mrk91 New Member

    با سلام مجدد
    از همه ی اساتید تشکر می کنم بنده به پشتیبانی شرکت تیکت زدم و برای من محتوای فایل resources را برای من مجددا ارسال کرد و مشکل حل شد .
     
  • vahab00

    vahab00 Active Member عضو کادر مدیریت مدیر کل مدیر انجمن

    سلام . برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید و به پنل کاربری خود لاگین نمایید !

    با سلام مجدد
    از همه ی اساتید تشکر می کنم بنده به پشتیبانی شرکت تیکت زدم و برای من محتوای فایل resources را برای من مجددا ارسال کرد و مشکل حل شد .
    کلیک کنید تا باز شود...
    موفق باشید بزرگوار
     
    #15
  • به اشتراک بگذارید